Volg ons

“De waarheid is nooit precies zoals je denkt dat hij zou zijn ...”

  • SAMI Training Nederlands
  • SAMI Training English

SAMI-winter pelgrimage

De 1e SAMI-winterpelgrimage zit erop en bleek een tombola van spectaculaire winterlandschappen, serene natuur, doorworstelde leervragen, hele moedige stappen op het gebied van persoonlijk leiderschap, ondubbelzinnige feedback ... zelfs van de sledehonden, confronterende elementen (-10 graden, sneeuwlagen van zeker 1m., ijslagen van 60 cm. dik), hechte verbindingen, zich spectaculair openend talent, warmte, liefde, begrip en empathie, steeds helderder wordende persoonlijke spiegels en herwaardering.

Het kan in zon tombola niet anders dan dat iedereen op zijn eigen wijze gevuld wordt met inspiratie, energie en vitaliteit. Kortom een trip die nog lang zal nazingen in de deelnemers, hun teams en de organisatie.

Hoe dat kan? SAMI-training werkt met de SAMI-leiderschapstriade en hiervan afgeleide didactische principes die deze processen oproepen, vergroten en versnellen. Ze maken dat deelnemers tot zich zelf komen. Dat klinkt zweverig ... het is het in werkelijkheid geenszins. Deelnemers ontkomen er niet aan hun, soms latent aanwezige, krachtbronnen aan te spreken. Je denkt toch niet dat zweverigheid je door deze klimatologische omstandigheden, het zware inhoudelijke programma, het noodzakelijk proces van teamontwikkeling en onze interventies heen helpt.

Intussen zijn de eerste aanmeldingen voor volgend jaar binnen. Wil je niet achter het net vissen ... grijp je kans en schrijf je in.

 

Terug naar overzicht
boek

Heeft u een vraag?

Neem contact op