DutchEnglish
DutchEnglish
DutchEnglish

Consultancy

Creëer ruimte voor jezelf

Je bent leidinggevende, gepokt en gemazeld. Dat neemt niet weg dat er veel regelzaken (lust) en storingen (last) op je bord liggen. Je wordt voortdurend uitgedaagd op het nemen van besluiten.

Ja, het is eenzaam aan de top. Je hebt behoefte aan een onpartijdige sparringpartner waarmee je in alle vrijheid je besluiten of volgende stappen kunt verkennen op de essenties van- en de relaties tussen organisatie-, leiderschaps-, team- en persoonlijke ontwikkeling. Die essenties en relaties vertalen zich immers ondubbelzinnig naar de gewenste resultaten.

Maar waar laat je je door leiden? En wat is dan je referentiekader? De waan van de dag? Je managementteam? Of door jouw interne kompas?

Want wat is op de korte en lange termijn de invloed van je besluiten op de ontwikkeling binnen jouw bedrijf? Ervaren als je bent, weet je dat belemmerende patronen, systeemdynamieken, storingen en tegenvallende resultaten ooit ergens een startpunt hadden. Ze hebben de kans gekregen om sluimerend uit te groeien tot gedoe (dat nu wellicht op je bord ligt). Kun je het gedoe van nu herleiden naar het oorspronkelijke startpunt? Durf je te zien welk leer- of ontwikkelpunt hierin voor jou verborgen zit? En voor je management? Wanneer je dat namelijk kunt, kun je de storing bij de wortel aanpakken en in komende besluiten andere stappen nemen.

SAMI-consultancy is bedoeld voor leidinggevenden die behoefte hebben aan:

  • Een sparringpartner die zich beweegt tussen mentor en coach en blootlegt wat er blootgelegd moet worden;
  • Je uit je bekende ‘gedachtenloop’ haalt en een alternatief biedt;
  • Een krachtig en uniek ‘reflectie en actie instrument’: de SAMI-health-check (link brochure), waarlangs de consultancygesprekken gevoerd worden.

 

“Als je doet wat iedereen doet dan maak je het verschil niet.”

'True leaders reflect and act'

Meer weten of wil je eens kennis maken? Neem vrijblijvend contact op voor een gesprek.