Consulting SAMI-training: creëer ruimte voor jezelf

Je bent leidinggevende en je vindt het bar eenzaam aan de top. Natuurlijk is het zo dat hoge bomen veel wind vangen. Maar daardoor heb je de indruk dat je gedachten continu in kringetjes lopen. Dat je geen nieuwe inzichten meer krijgt die toch hard nodig zijn om je organisatie verder te leiden. Creëer ruimte voor jezelf en maak gebruik van SAMI-training als sparringpartner.

Effecten

Tijdens de sparringsessies ontdek je de waarde van ons SAMI®-model. Een uiterst krachtig hulpmiddel op basis waarvan jij voor jezelf nieuwe inzichten verwerft. Daardoor kun je orde scheppen in een verwarde situatie. Zie je waar de functionele of niet-functionele patronen en systeemdynamieken in je organisatie zitten. Kun je makkelijker hechte verbindingen smeden met je klanten. Vind je het weer veel makkelijker om besluiten te nemen. Kun je steeds een volgende ontwikkelstap blootleggen.

Werkwijze

In een gezamenlijke zoektocht leggen we de beelden bloot die jij je hebt gevormd over jouw organisatie. We toetsen die aan het SAMI®-model. En vervolgens leggen we de vinger op wat nu feitelijk jouw probleem tot probleem maakt.

Rollen

Als sparringpartner zijn we de ene keer je mentor, de andere keer je coach. We zijn morgen je partner en overmorgen de luis in je pels. Met een consultingtraject van SAMI-training is het niet langer eenzaam aan de top.

Maak een afspraak voor een intake-gesprek over consulting

'True leaders reflect and act'

Meer weten of wil je eens kennis maken? Neem vrijblijvend contact op voor een gesprek.