DutchEnglish
DutchEnglish
DutchEnglish

Ervaringen

Klanten zeggen:

 “Door de training heb ik andere inzichten gekregen over mijn positie als eigenaar, het managen binnen mijn bedrijf en het coachen van mijn personeel. Ik heb gemerkt dat ik door deze inzichten mijn personeel beter kan motiveren en vertrouwen en hen meer verantwoordelijkheid geef.”


 

“Geweldig hoe de coaches je in een team plaatsen en ongemerkt je neerzetten in situaties waardoor je belandt in situaties die voor jou zo kenmerkend zijn. Zo uitermate doeltreffend er achter komen hoe een team optimaal kan presteren. Op deze manier vergeet je dat nooit meer.”


Wat een belevenis!

“Wat een belevenis! Niet te geloven, zo intens, zo bijzonder en niet uit te leggen in woorden. Ik heb zoveel gevoeld (pijn, verdriet, geluk, trots), gehuild, maar nog meer gelachen. Dat je in drie dagen zo’n hechte groep wordt, dat ieders leervragen ruim aan bod komen, dat elk groepslid zijn of haar thema tegenkomt en dat er vervolgens zoveel momenten zijn om hiermee aan de slag te gaan en dat ieders talent ontdekt wordt. De prachtige, pure, rauwe natuur in combinatie met het team en de liefdevolle aanpak van Servaas en zijn team maakt het tot een unieke belevenis die iedereen zichzelf zou moeten gunnen!”


Wat een ervaring

“Wat een ervaring, veel geleerd, fantastische omgeving, fantastische mensen, iets om zeker te doen en te ervaren. Bedankt.”


Ga die uitdaging aan!

“Het heeft mij een stap verder gebracht in mijn persoonlijke ontwikkeling. De training was intensief en verbluffend effectief door de professionele begeleiding. Als je ooit het geluk hebt om te kunnen deelnemen, ga die uitdaging aan!”


Hier groei je als mens van!

“Afgelopen juli een fantastische reis gemaakt door het mooie Zweedse landschap met een groep fantastische mensen. Tijdens deze reis zijn er veel mooie en pure gesprekken geweest. Ik heb echt enorm veel geleerd van en met mijn medereizigers. Wat ontzettend gaaf om te zien en voornamelijk om te voelen hoe mooi teamwerk kan zijn. En ook hoe snel je een team wordt als je elkaar ‘echt’ leert kennen. Ik wil Servaas Klute en het team van SAMI-training vanuit de grond van mijn hart bedanken voor deze onvergetelijke ervaring. Ik kan iedereen deze training aanbevelen, of het nou zakelijk of privé is. Hier groei je als mens van!”


Ik ben er diep door geraakt

“De SAMI-pelgrimage is een ervaring die ik nooit zal vergeten. Ik leef en adem het elke dag. Samen met een groep ondernamen wij een pelgrimage door ruig Lapland in Zweden om te leren over ons zelf en anderen. Door balans te zoeken in hoofd, hart en buik, werd ik mij bewust van mijn (persoonlijke) leiderschapskwaliteiten en hoe ik die kan verbeteren. Ik raad deze training zeer aan. Ik ben er diep door geraakt. Bedankt Servaas Klute en je team om dit mogelijk gemaakt te hebben.”


Gesprekken voeren die ‘echt’ ergens over gaan

“Deelgenomen aan een prachtige SAMI-pelgrimage in Lapland. Met 8 ‘medereizigers’ getrokken door deze laatste wildernis van Europa. Geraakt worden door de levensverhalen van elkaar rondom het kampvuur. Gesprekken voeren die ‘echt’ ergens over gaan. Mooi om te ervaren hoe kwetsbaarheid leidt tot verbinding en het belang van de juiste balans tussen hoofd, hart en buik. Dank Servaas Klute en je team voor de soms confronterende maar´liefdevolle´ begeleiding”


Het is de diepgang van deze training die zo doeltreffend werkt

“Een maand na de winterpelgrimage in Lapland kijk ik terug op de impact die deze training heeft gehad op mezelf en op mijn leven en die is gigantisch. Ik heb in 2 maanden tijd een pad afgelegd naar diepere zelfregie en volwassenheid zoals me dat nog niet eerder was gelukt. Het is de diepgang van deze training die zo doeltreffend werkt. Ik heb het idee dat hiermee automatisch alle ruis uit mijn werk- en privéleven is gedrukt. Dit is een absolute aanrader voor mensen in het onderwijs en bedrijfsleven, maar niet minder voor zelfstandig ondernemers die vanuit zuivere zelfregie transparant 1 op 1 hun product willen afleveren aan hun klanten en voor dromers die hun dromen willen laten leven door te wortelen in een vruchtbare grond. En wat een gave trip met 8 geweldige mensen!!!”


Het onmogelijk is om na deze training niet te groeien

“Dat wat Servaas en zijn team met je doen is, je in een omgeving zetten waar alle ruis van het dagelijkse leven wordt weggenomen. Daarmee creëren zij zoveel ruimte voor jouw ontwikkeling als persoon en als leider. Ze laten je zien en voelen, hoe hard en confronterend, maar ook hoe zacht en teder, je die stappen in je ontwikkeling kunt zetten en vooral ook hoe je deze kunt gaan zetten. Dit alles doen zij met zoveel liefde, liefde voor zichzelf, liefde voor waar zij in geloven en voor staan en misschien wel het meest belangrijk, liefde voor jou als persoon, dat het onmogelijk is om na deze training niet te groeien als persoon en als leider. Ik ben nederig en immens dankbaar wat zij hierin voor een mens kunnen en zullen doen en vooral wat zij hierin voor mij betekend hebben. Alleen maar liefde in de breedste zin van het woord. En dat is goed.”


Met de nodige confrontaties en rake feedback

“SAMI-training heeft mij veel geleerd en zeer waardevolle inzichten gegeven. Met de nodige confrontaties en rake feedback heb ik veel inzichten gekregen waar ik de rest van mijn leven als ondernemer, leider en mens plezier van zal hebben. Ik kan SAMI-training van harte aanbevelen voor iedereen die zijn leiderschap wil verbeteren en tot diepe inzichten wil komen.”

'True leaders reflect and act'

Meer weten of wil je eens kennis maken? Neem vrijblijvend contact op voor een gesprek.