DutchEnglish
DutchEnglish
DutchEnglish

Familie-/organisatieopstellingen

Visualiseer de patronen en dynamieken die in jou én het sociale systeem waar je deel van uit maakt werkzaam zijn

Een familie- of organisatieopstelling is een bijzonder fenomeen. Deze intuïtieve begeleidingsdiscipline brengt patronen en dynamieken aan het licht die diep in ons (collectieve) onderbewuste verborgen liggen. Loop je vast in je leven en krijg je het maar niet veranderd of gekeerd, dan biedt een opstelling (of constellatie) je de mogelijkheid een helende beweging in gang te zetten. Het kan een verademing zijn als jij je bewust wordt van je rol in de familie of organisatie en de invloed daarvan op je dagelijks welzijn.

Jouw interne beelden zijn tijdens deze discipline leidend. Als er een opstelling gemaakt wordt ontstaat er een ‘wetend veld’ dat de relationele- en de emotionele verbanden onthuld en daadwerkelijk voelbaar maakt. Mijn inbreng is dat ik ‘dat wat er verschijnt’ afmeet aan de drie basiswetten van sociale systemen.

Een opstelling geeft verbluffend weer hoe de werkelijke verhoudingen, de onderliggende relationele en emotionele patronen en systeemdynamieken zich in het betreffende sociale systeem (familie of organisatie) gevormd hebben.

Een diep doorvoelde bewustwording en een helende beweging die lang in jouw systeem blijven na-ijlen vormen de uitwerking van een geslaagd opstelling. Dat klinkt zweverig, ik weet het. Dit komt omdat er gewerkt wordt met jouw intuïtieve kennisbron. Ik heb al veel cliënten ontroerende, onvermoede en levens veranderende ontwikkelstappen zien maken. Die kunnen jou ook ten deel vallen.

Mijn dagen zijn niet volgepropt met klanten waardoor ik er helemaal voor jou kan zijn en dus elke keer mijn beste werk kan leveren. Wat ik voor mijn klant doe, neem ik ontzettend serieus.

 

'True leaders reflect and act'

Meer weten of wil je eens kennis maken? Neem vrijblijvend contact op voor een gesprek.