DutchEnglish
DutchEnglish
DutchEnglish

Familie-/organisatieopstellingen

Deze begeleidingsdiscipline maakt gebruik van de interne beelden van mensen. Het is een begeleidingsdiscipline die inzicht geeft over het krachtenveld waarin jij verkeert.

Centrale vraag / probleem

Een opstelling heeft een vraag nodig of er dient een probleem centraal gesteld te worden. Tijdens een opstelling wordt er ‘systemisch gekeken’. Dat wil zeggen dat er diepgaand en indringend ‘gekeken’ wordt naar de kwaliteit van het web waarin alle personen en gebeurtenissen binnen een (familie of organisatie)systeem met elkaar verbonden zijn.

Een opstelling visualiseert de (belemmerende) patronen en de bijbehorende dynamieken die in jou en het sociale systeem waar je deel van uit maakt werkzaam zijn. Dit kan gaan over zowel je privé- als professionele leven.

Contact opnemen

Wil je weten wat een familieopstelling of organisatieopstelling voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Contact opnemen

Een SAMI-training op maat

Of je nu interesse hebt in een dagtocht of een expeditie, neem vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een gratis kennismakingsgesprek of afspraak voor een intake-gesprek.