DutchEnglish
DutchEnglish
DutchEnglish

SAMI-training: persoonlijk leiderschap en team- & organisatieontwikkeling

Leiderschap, laat liefde stromen

Jij bent een leidinggevende met een mooie ambitie: jezelf, je team of je organisatie tot een fundamenteel duurzame ontwikkeling te brengen. Maar hoe doe je dat?

Dit is een boek voor leidinggevenden met lef. Met de durf om ongebaande paden te gaan in hun leiderschapsontwikkeling. Het is geïnspireerd door het leven van de Sami. Dit volk leeft al eeuwenlang in de laatste wildernis van Europa: Zweeds Lapland. Zij verduren bittere kou en grote hitte. En ze doen dat zonder een noemenswaardige footprint achter te laten. Oervoorbeelden van circulair leiderschap dat van binnenuit komt.

Geintresseerd?

ISBN: 978-90-9032810-2
Omvang: 232 pagina’s
Druk: 1e druk 2020
Prijs: €49.95
Verzendkosten (brievenbus pakket): €4,50

Bestel hier!

"Faith gives you an inner strength and a sense of balance and perspective in life".

Leiderschap, laat liefde stromen (werkboek)

Omvang: 88 pagina’s
Druk: 1e druk 2020
Prijs: €29,95
Verzendkosten: €4,50

Bestel hier!

Reviews

“Dit boek is m.i. niet alleen een must-read voor bestuurders van grote organisaties, maar ook voor leidinggevende en individueel teamlid die zijn of haar grip en acceptatie wilt vergroten op/van zichzelf en de steeds sneller veranderende omgeving. Wat dit boek zo bijzonder maakt is dat het alle facetten van leiderschap samenbrengt. Individueel en systemisch. Waarnemen en reageren. Op organisatie-, team- en individueelniveau. Hoofd, hart en buik. Ze werken allemaal met elkaar samen. De Sami weten dat aangezien ze zonder deze inzichten waarschijnlijk niet meer hadden geleefd.”

 

“Dit is een boek met diepe inzichten over persoonelijk leiderschap en organisatieontwikkeling. Vanuit een fris perspectief – de leefwijze van de Sami in Lapland. Zeer inspirerende literatuur.”