Volg ons

“De waarheid is nooit precies zoals je denkt dat hij zou zijn ...”

  • SAMI Training Nederlands
  • SAMI Training English

Wat wordt jouw koers …? 

Training: 'Frisse blik'                  

We herkennen het allemaal: het leven is druk en we gaan maar door.

Bij tijd en wijle schrikken we wakker. Je realiseert je ineens dat je niet meer jouw richting volgt maar die van de ander(en). Waar leef of werk je nu feitelijk naartoe? Je voelt op die momenten de energie je lijf uit trekken. Het leven of je werk voelt als een onveilige wildernis.

Als je niet geleefd wilt worden door ‘de waan van de dag’, dan zit er maar een ding op. Je zult je huidige koers moeten ijken, herpakken of wellicht zelfs verleggen. Maar dat je iets moet, daar ontkom je niet aan.

Wat je te doen hebt?

Om jouw koers te bepalen heb je een intern kompas nodig. Het is het hulpmiddel bij uitstek om jouw specifieke weg door die wildernis te zoeken.

Je staat deze dag stil bij datgene waar je tevreden en wellicht minder tevreden over bent. Je komt er achter wat jij nodig hebt of te doen hebt om dit scherp te krijgen en tot hernieuwde actie over te gaan. Je zult zicht krijgen op onvermoede talenten.

Het interne kompas van SAMI-training is bij uitstek geschikt om de regie op je leven en/of werk te (her)pakken.

Gun jezelf deze dag waarin je op een afstand, liefdevol naar je leven kunt kijken; een nieuwe balans op kunt maken; en wellicht de eerste stappen kunt zetten voor een nieuwe koers in je leven.

Dat de training in de natuur plaats vindt draagt natuurlijk enorm bij aan je zoektocht naar een inspirerend, energiek en vitaal leven!

 

Doelgroep: Algemeen
Datum: 15 maart en 6 april
Tijd: 09.00-17.00 uur
Plaats: Midden van het land. Natuurlijke omgeving
Omvang: 2-daagse
Inschrijving: Inschrijfformulier
Kosten: € 350,- (ex-btw | inclusief lunch)
Informatie: www.sami-training.com | 06-38301079
Liever in-company Neem contact op!

  

boek

Heeft u een vraag?

Neem contact op