Volg ons

“De waarheid is nooit precies zoals je denkt dat hij zou zijn ...”

  • SAMI Training Nederlands
  • SAMI Training English

Doodmoe aan het eind van de dag?

Training: ‘SAMI-leiderschapstriade’ … leert je de ‘last’ neer te leggen waar deze hoort

Doodmoe zijn is echt niet nodig. Zonder vervelend te willen zijn … als je aan het einde van de dag doodmoe bent, is er ‘iets’ in de relatie tussen jou en je groep nog niet op orde. Dat is overigens volstrekt normaal. Elke keer als jij je groep iets leert, breng je ze immers in een nieuwe fase waarin onvermoede leerthema’s ‘ineens’ aan de oppervlakte komen. Precies op die momenten is er ‘iets niet op orde’. Dan moet er weer iets wezenlijks geleerd worden.

Om dat te kunnen doen, dien je te leren werken vanuit een leiderschapsconcept. Zie het als een soort spoorboekje dat je leert passend antwoord te geven op de oppervlakkige en onderliggende vragen die leerlingen of de groep-als-collectief aan je stellen. We hebben het dan niet over de inhoudelijke vragen, maar juist over de vragen die zich voordoen in de onderlinge verhoudingen, het wel/niet houden aan regels en afspraken en de interne motivatie.

Lukt het je dit passend te doen, dan zal de inspiratie, energie en vitaliteit in jou en je groep toenemen. Lukt je dit niet … dan wordt het taai, moeizaam, overleven en zal er veel, heel veel energie wegstromen.

Wat de SAMI- leiderschapstriade is? Het is een ‘driehoek’. De punten van de driehoek vertegenwoordigen mechanismen die in de mens ‘werken’. Als je niet bewust bent van jouw mechanismen en de uitdagingen die hierin meekomen verlies je beetje bij beetje je inspiratie, energie en vitaliteit. Vroeg of laat nekt je dat.

Hoe mooi zou het zijn als je inzichtelijk krijgt welke mechanismen dat zijn en hoe je daar regie op kunt (her)pakken. Het leren werken met de SAMI-leiderschapstriade ‘zal je zeker geen windeieren leggen’.

Stel je nu eens voor dat je voortaan met inspiratie, energie en vitaliteit naar huis fietst.

Aan jou de keuze!

 

Doelgroep: Leidinggevenden
Datum: 29 mei en 12 juni 2019
Tijd: 09.00-17.00 uur
Plaats: Midden van het land. Natuurlijke omgeving
Omvang: 2-daagse
Inschrijving: Inschrijfformulier
Kosten: € 590,-
Informatie: www.sami-training.com | 06-38301079
Liever in-company Neem contact op!

 

boek

Heeft u een vraag?

Neem contact op