DutchEnglish
DutchEnglish
DutchEnglish

Opleiding tot coach

Opleiding tot coach

Fijn dat je interesse hebt in de SAMI-opleiding: coach.

Een opleiding bedoeld voor mensen die AAN de ontwikkeling en groei van sociale systemen – dus aan organisaties, leidinggevenden, teams en individuen – willen leren werken.

Een opleiding waarin jij stappen of zelfs sprongen gaat maken in je bekwaamheid als coach of coachend leidinggevende.

 

Coach zijn betekent dat je in staat bent de rol van coach, en op bepaalde momenten de bijrollen van mentor en trainer, passend in te nemen. Het is een specifieke rol met een educatief tintje. Een rol waarin leren, ontwikkelen en groeien centraal staan en die als doel heeft beweging te creëren in sociale systemen.

Het is een rol die om zelfonderzoek vraagt: ‘pas als je kunt zien wat er in jou werkt, kun je zien wat er in de ander(en) werkt’. Daarom gaan we de vier werkvelden van de coach (zie afbeelding) nauwgezet onderzoeken.

 

    

 

Tijdens de opleiding ga je ook kennismaken en leren werken met de typische SAMI-instrumenten zoals de pyramid, de laavvu, de triades, het hart, de communicatiecirkel enz. enz. Unieke begeleidingsinstrumenten die jou, en straks je cliënten, bewust maken van en inzicht geven in spelende thema’s en die voor veel onvermoede beweging zullen zorgen.

Hier lees je meer over deze prachtige opleiding.

 

'True leaders reflect and act'

Meer weten of wil je eens kennis maken? Neem vrijblijvend contact op voor een gesprek.