DutchEnglish
DutchEnglish
DutchEnglish

Personal coaching SAMI-training: diepgaand en uitdagend

De personal coaching van SAMI-training is een diepgaand reflectieproces gekoppeld aan een uitdagend actieproces.

Neem jezelf serieus

Je staat voor uitdagingen in je leven en je bent bang om daaraan ten onder te gaan. Neem die uitdagingen serieus. Meer nog: neem je persoonlijke ontwikkeling serieus. Herpak de regie over je eigen leven, zowel privé als beroepsmatig. Onze personal coaching is erop gericht om je persoonlijk leiderschap te vergroten.

Intake

Tijdens het intakegesprek maken we kennis met elkaar. We spreken onze wederzijdse zakelijke verwachtingen naar elkaar uit. We formuleren samen de coachingsvraag en de doelstellingen van het traject.

Gesprekken

In de daaropvolgende vier tot acht gesprekken van anderhalf uur onderzoeken we de coachingsvraag. Welke denkpatronen en gevoelens belemmeren je in je ontwikkeling. Je krijgt daar inzicht in en je neemt daarin ook je verantwoordelijkheid. Je durft te experimenteren met nieuwe strategieën en gedragsalternatieven, om zodoende je persoonlijke en/of organisatiedoelen te bereiken.

Evaluatie

We sluiten het traject af met een evaluatiegesprek. Daarin kijken we welke resultaten de coaching heeft opgeleverd.

Maak een afspraak voor meer informatie over personal coaching

Een SAMI-training op maat

Of je nu interesse hebt in een dagtocht of een expeditie, neem vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een gratis kennismakingsgesprek of afspraak voor een intake-gesprek.