DutchEnglish
DutchEnglish
DutchEnglish

Individuele coaching

Een diepgaand reflectieproces gekoppeld aan een uitdagend actieproces

Je wordt geconfronteerd met vragen waar jijzelf voorlopig het antwoord schuldig op moet blijven of met gevoelens die je uitputten, van slag brengen (burn-out, stress, enz) of voortdurend ongevraagd op de voorgrond treden. Een individueel coaching traject is erop gericht om de regie op je leven, of bepaalde deelgebieden ervan, te vergroten.

We starten met een vrijblijvend intakegesprek waarin we kennismaken en de spelende thematiek verkennen. In dit gesprek scherpen we je leer- of ontwikkelvragen aan. Zonder die vragen kan ik niks. Jij ook niet trouwens. Als we besluiten met elkaar verder te gaan, volgt er een maatwerktraject dat uit 4-7 gesprekken van gemiddeld 1,5 uur bestaat. Je zult merken dat dit eerste gesprek je al ruimte, hoop en een nieuw vertrouwen oplevert.

Het vergroten van regie op je leven, er meer waarde aan toevoegen of zelfs transformeren vormen de mogelijke resultaten van een geslaagd coachtraject. Jij bepaalt welke van de drie het wordt. Ik heb al veel cliënten prachtige, verrassende en onvermoede stappen zien maken. Die stappen kunnen jou dus ook ten deel vallen.

Tijdens de coaching geef ik je terug wat je met mij doet, wat me opvalt, welke thema’s er volgens mij spelen en waar je kansen en belemmeringen liggen. Als referentiekader gebruik ik het SAMI-concept (mijn levenswerk) en in het bijzonder het deelconcept persoonlijke leiderschap.

Mijn dagen zijn niet volgepropt met klanten waardoor ik er helemaal voor jou kan zijn en dus elke keer mijn beste werk kan leveren. Wat ik voor mijn klant doe, neem ik ontzettend serieus.

'True leaders reflect and act'

Meer weten of wil je eens kennis maken? Neem vrijblijvend contact op voor een gesprek.