Volg ons

“De waarheid is nooit precies zoals je denkt dat hij zou zijn ...”

  • SAMI Training Nederlands
  • SAMI Training English

Volg de SAMI-opleiding voor professionele verdieping

Is het jouw ambitie om je professionele kennis en vaardigheden verder te verdiepen? Dan ga je na de opleiding tot SAMI-begeleider verder je eigen pad.

Beginsituatie

Je werkt als trainer, coach, HRM-professional of leidinggevende op het snijvlak van individu, organisatie en context. Je stuit op ontwikkelingsvragen waarop je een passend antwoord wilt leren geven. In dat kader wil je graag je handelingsbekwaamheid vergroten en je verder verbreden en verdiepen in je vak. Daarbij spreekt het SAMI-begeleidingsconcept jou aan. Je wilt dit leren gebruiken voor je eigen persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Opleidingsinhoud

Op basis van het SAMI-model leer je individuen, teams en organisaties te begeleiden in hun leer-en ontwikkelprocessen. Verder leer je een zo optimaal mogelijke omgeving te creëren waarin die begeleiding mogelijk is. Ben je ondernemer, dan leer je in een parallelproces het fundament en geraamte van jouw onderneming steviger neer te zetten.

Opleidingsmethode

Tijdens de ervaringsgerichte opleiding tot SAMI-begeleider ga jij jezelf diepgaand ontwikkelen als begeleidingsinstrument. Je wordt daarin bevraagd op vier leeringangen: spiritueel, mentaal, fysiek en emotioneel. Je persoonlijke leervragen vormen op deze expeditie voortdurend jouw vertrekpunt. Interesse? Neem contact met ons op via info@sami-training.com.

boek

Heeft u een vraag?

Neem contact op