Volg ons

“De waarheid is nooit precies zoals je denkt dat hij zou zijn ...”

  • SAMI Training Nederlands
  • SAMI Training English

SAMI-opleiding tot assistent-begeleider

Je bent gegrepen door het SAMI-concept. Tegelijkertijd voel je ook hoe complex een begeleidingstraject kan zijn binnen een team of een organisatie. Je ervaart dat je nog het nodige te leren hebt en wil je daarom eerst ontwikkelen tot SAMI-assistent-begeleider. De SAMI-opleiding geeft jou de basis die je nodig hebt om je verder op dit pad te ontwikkelen.

Beginsituatie

Je bent trainer, coach, HRM’er of leidinggevende. Het SAMI-gedachtegoed spreekt je erg aan. Je wilt je daarin graag professionaliseren. Je hebt de ambitie om in de toekomst als begeleider zelfstandig begeleidingstrajecten te gaan verzorgen. Eerst wil je je focussen op het leggen van een goed SAMI-fundament.

Opleidingsinhoud

Je bent zeer geïnteresseerd in het professioneel profiel van de SAMI-intern begeleider. Tijdens de opleiding tot assistent-begeleider onderzoek je diepgaand de essenties van dat profiel vanuit eigenaarschap. Tegelijkertijd vergroot je al doende je handelingsbekwaamheid. Bijvoorbeeld door twee proeftrainingen te geven in je eigen netwerk. Je leert als assistent-begeleider om individuen, teams en organisaties uit verschillende sectoren te begeleiden in hun leer- en ontwikkelprocessen. Je leert verder een omgeving te creëren waarin je die taak naar tevredenheid kunt uitoefenen.

boek

Heeft u een vraag?

Neem contact op