SAMI-begeleiding

Je hebt een leidinggevende functie. Mooi. Uitdagend zelfs. Maar onder je medewerkers ervaar je een patroon van weerstand, gestook en geroddel. Hoe haal je die belemmeringen weg? Waarom haalt iedereen niet gewoon alles uit zichzelf? Voor henzelf én voor jouw organisatie? Je zoekt naar antwoorden die jou beter doen slapen. Die jouw organisatie verder helpt richting de volwassen lerende LINKED-organisatie. SAMI-begeleiding gaat met je op weg. Vaak op een ongedachte manier.

Gevarieerd dienstenpakket

SAMI-begeleiding is het totaal aan diensten die SAMI-training aan organisaties biedt. Onze begeleiding kent veel vormen:

Training

Personal Coaching

Teamcoaching

Organisatiecoaching

Consulting

Daarnaast hebben wij een begeleidingspakket dat helemaal is toegespitst op het onderwijs. In ons brede aanbod vind je vast een vorm van begeleiding die past bij de vraagstukken binnen jouw organisatie.

Op expeditie

SAMI-begeleiding kiest voor de onconventionele weg. Wij gaan met jou en je medewerkers op expeditie. Dat kan incompany zijn of in de vrije natuur. In Nederland of in de wildernis van Noord-Zweden. Hoe we de begeleiding ook gaan invullen, de stropdas gaat af. We gaan back to the basics. De vaste kaders halen we weg. Je kunt je achter niets meer verschuilen.

SAMI is confronterend

Dan ontdek je misschien dat je niet staat waar je dacht te staan. Je méénde dat een beetje bijsturen in de organisatie genoeg was. Dat alles aan de medewerkers lag. Je leert misschien inzien – en dat is erg confronterend – dat jouw eigen levenspad op dit moment langs een gapende afgrond van onzekerheid loopt. Weggestopt voor jezelf en je medewerkers. Geen nood. Als jij de stappen durft te zetten, gidsen wij je naar veilig terrein.

Integraal SAMI-concept

In alle bovengenoemde diensten begeleidt SAMI-training jou en jouw medewerkers op het snijvlak van mens, organisatie en context. Of het nu gaat om persoonlijk leiderschap, teamontwikkeling of organisatieontwikkeling, in of buiten het onderwijs, wij bieden altijd een integraal concept. SAMI-training helpt je verder richting de volwassen lerende LINKED-organisatie waar medewerkers en leidinggevenden tot hun recht komen. Waar de persoonlijke effectiviteit van jezelf en je medewerkers is gegroeid.

Uniek: het SAMI®-model

Onze onconventionele aanpak is gebaseerd op een uniek diagnostisch, oplossingsgericht én ontwikkelingsgericht driedimensionaal instrument: het SAMI®-model.

'True leaders reflect and act'

Meer weten of wil je eens kennis maken? Neem vrijblijvend contact op voor een gesprek.