SAMI-modellenroute 2023

Beste lezer,

Onze SAMI-communitydag (15 april jl.) bleek een groot succes. “Vaker doen, het geeft zo’n mooi beeld over het ontwikkelen van sociale systemen”, kregen we terug.

Bij dezen ons antwoord op die uitdaging. 

Op 17 juni 2023 vindt de SAMI-modellenroute plaats. Tijdens een wandeling van zo’n 15 km door bos en hei ga je kennismaken met zeker 16 modellen. Ze geven je diepgaande inzichten over het gedoe van de waan van de dag; over het genereren van ontwikkel- en groeibewegingen in je organisatie … en … ze leggen bloot waarom deze bewegingen soms uitblijven.

De modellen werken universeel en zijn het tastbare resultaat van een levenslange zoektocht naar ‘hoe het werkt in sociale systemen’. Alle modellen leggen de essenties van- en de relaties tussen organisatie-, leiderschaps-, team- en persoonlijke ontwikkeling bloot. Ze zijn dus met elkaar verbonden en op elkaar afgestemd. Gezamenlijk vormen ze het SAMI-concept.

Je ontvangt bij de start van de wandeling een modellenboekje zodat jij je gedachten en inzichten kunt ‘vangen’. Aan het einde van de wandeling weet je waar er actie noodzakelijk is in jouw sociale systeem.

Waar? Ede

Wanneer? 17 juni 2023 

Tijd: 09.00-17.00 uur (09.00 uur inloop, vertrek 09.30 uur)

Inclusief: Lunch

Aanbevolen: goede wandelschoenen, regenjas, dagrugzakje

Inschrijven vóór 11 juni a.s. en kan via de website of stuur een email naar: servaas@sami-training.com.

Investering: € 275,- (incl. BTW).

Koffie/thee/lunch regelen wij.

We zien uit naar je deelname.

 

Servaas en Tom

'True leaders reflect and act'

Meer weten of wil je eens kennis maken? Neem vrijblijvend contact op voor een gesprek.