Volg ons

“De waarheid is nooit precies zoals je denkt dat hij zou zijn ...”

  • SAMI Training Nederlands
  • SAMI Training English

SAMI-opleiding tot interne begeleider

Jouw organisatie is bekend met het SAMI-concept. Werkt wellicht op basis van dat concept. Als leidinggevende wil je graag je handelingsbekwaamheid vergroten. De SAMI-opleiding voor interne begeleider biedt jou daartoe alle kansen. Na de opleiding kun je in je eigen organisatie als SAMI-intern begeleider aan de slag gaan.

Beginsituatie

Je werkt als interne coach, HRM’er of leidinggevende in een organisatie die een SAMI-traject heeft doorlopen. Je bent geïnspireerd door het SAMI-concept. Je krijgt er energie van en wilt het SAMI-gedachtegoed graag binnen jouw organisatie verder uitbouwen. Dat is heel goed te realiseren na de opleiding tot SAMI-interne begeleider.

Opleidingsinhoud

Als SAMI-interne begeleider leer in je eigen organisatie vanuit een gedragen positie individuen en teams meervoudig te begeleiden in hun leer- en ontwikkelprocessen. In praktisch opzicht leer je hoe je een leer- en werkomgeving kunt creëren waarin je bovengenoemde taak tot volle tevredenheid kunt uitoefenen. Dankzij jouw inbreng wordt de interne afstemming binnen een team of binnen de organisatie geoptimaliseerd. Een eventuele disfunctionele ordening weet je te herstellen. Je bent in staat om je collega’s en/of medewerkers zover te krijgen dat zij hechte verbindingen smeden. Het interne kompas van je organisatie krijgt zo de waarde die het toekomt.

boek

Heeft u een vraag?

Neem contact op