SAMI-Japan

Het mag uitzonderlijk genoemd worden: als Nederlandse trainer/coach werkzaam zijn in Japan. In een cultuur die zo anders is dan de onze. Met een taalbarrière waar je u tegen zegt.

Toch heeft het intussen meerdere malen plaatsgevonden. Van personal coaching, teamcoaching, trainingen, incompany-trainingen met als uniek hoogtepunt een training ‘deep-learning’ in een boeddhistische tempel.

Voor SAMI-training de ultieme bevestiging dat het SAMI-concept een universeel concept is.

Momenteel zijn we bezig SAMI-Japan vorm te geven. Een tergend langzaam proces. Of dit gaat slagen kunnen we niet voorspellen. Maar het is beter op reis te zijn dan jezelf op een plek vast te zetten.

Essentie van SAMI

Door mijn belevenissen in Japan en in de samenwerking met Maki Toyoda heb ik de SAMI-harttriade ontwikkeld. Een ongelofelijk belangrijk en naar gebleken is onmisbaar ‘instrument’ voor het smeden van hechte verbindingen in sociale systemen. Maarten Tromp, een van de deelnemers van de pelgrimage, heeft daar de onderstaande song van gemaakt. De song raakt de essentie van het SAMI-concept: de liefde. Niet voor niets heet een van onze boeken: Leiderschap, laat liefde stromen.

'True leaders reflect and act'

Meer weten of wil je eens kennis maken? Neem vrijblijvend contact op voor een gesprek.