SAMI-opleiding zoekt enthousiaste wereldverbeteraars

Wij bieden trainingen, coachingstrajecten en consulting aan. Daarnaast leiden wij ook mensen op tot SAMI-leidinggevende. Deze heeft als enige opgave om het volledige individuele en collectieve potentieel van een organisatie, een team en/of een individu aan de oppervlakte te brengen. Dat SAMI-adagium geven we een zo groot mogelijk bereik in onze SAMI-opleiding.

Voor wie?

Deel jij het holistisch mensbeeld en het relationeel wereldbeeld van SAMI-training? Wil jij graag mensen, teams en organisaties verder helpen door hen te leren om systemisch te denken, te ervaren en te handelen? Word jij warm van het hierboven geformuleerde SAMI-adagium? Kijk dan of de opleiding Circulair leiderschap wat voor jou is.

Systemisch denken

Als toekomstig SAMI-leidinggevende leer je gelijktijdig het detail en het geheel te zien. Je leert je sensitiviteit te vergroten. Daardoor kun je eerder duiden welke wederzijdse invloed het detail en geheel op elkaar uitoefenen. Je leert ook in te zien hoe die twee tot een verbinding kunnen komen.

Systemisch ervaren

Daarnaast leer je je relationele sensitiviteit verder te ontwikkelen. Dat doe je door de wederzijdse uitwisseling tussen je persoonlijke kennisbronnen – hoofd, hart en intuïtie – te vergroten. Je gaat je bewustzijn verdiepen. Je ontwikkelt je organisatiesensitiviteit en je relationele sensitiviteit. Daardoor leer je om passender te interveniëren binnen begeleidingssituaties.

Systemisch handelen

Tijdens de opleiding SAMI-leiderschap leer je je handelingsbekwaamheid te vergroten. Daardoor ben je beter in staat om te werken aan, met, in én voor het sociale systeem waar je verantwoordelijk voor bent.

Wil je meer weten over de fundamentals: lees dan het whitepaper. Wil je meer weten over de praktische (methodisch didactische) vertaling van deze fundamentels: lees dan het artikel circulair leiderschap.

 

'True leaders reflect and act'

Meer weten of wil je eens kennis maken? Neem vrijblijvend contact op voor een gesprek.