DutchEnglish
DutchEnglish
DutchEnglish

De SAMI-pelgrimages: ontwikkeling zonder uitvluchten

Een 7-daagse training persoonlijk leiderschap in Sapmi – Zweeds Lapland.

De training legt de essenties van- en de relaties tussen organisatie-, leiderschaps-, team- en persoonlijke ontwikkeling ragfijn bloot. Je doet er ervaringsgerichte kennis op over het aanroepen, aansturen en begeleiden van sociale systemen waar je de rest van je leven baat bij hebt.

Deze training speelt zich niet af in een saai, stoffig conferentieoord met slechte koffie maar in Sapmi, Europa’s laatste wildernis. Volgens ex-deelnemers een uniek, diepgaand en grensverleggend avontuur. Adembenemend mooi, allesonthullend en ongelofelijk louterend.

De training is bedoeld voor iedereen die een hoge(re) graad van leidinggeven wil ontwikkelen. Je gaat aan den lijve ondervinden wat ‘organisatieontwikkeling’, leiderschapsontwikkeling’, ‘teamontwikkeling’ en ‘persoonlijke ontwikkeling’ inhoudt. Ze vormen de pijlers van elk sociaal systeem en ik zal er nadrukkelijk op sturen. Kennisoverdracht en ervaringsgericht leren gaan hier hand in hand.

Nb. Voor de helderheid: hoewel de training zich in een outdoor omgeving afspeelt is de SAMI-pelgrimage geen survival en toegankelijk voor iedereen.

 

“Een maand na de pelgrimage in Lapland kijk ik terug op de impact die deze training heeft gehad op mijzelf en op mijn leven en die is gigantisch. Ik heb in 2 maanden tijd een pad afgelegd naar diepere zelfregie en volwassenheid zoals me dat nog niet eerder was gelukt. Het is de diepgang van deze training die zo doeltreffend werkt. Ik heb het idee dat hiermee automatisch alle ruis uit mijn werk en privéleven is gedrukt. Dit is een absolute aanrader voor mensen in het onderwijs en bedrijfsleven, maar niet minder voor zelfstandig ondernemers die vanuit zuivere zelfregie transparant 1 op 1 hun product willen afleveren aan hun klanten en voor dromers die hun dromen willen laten leven door te wortelen in een vruchtbare grond. En wat een gave trip met 8 geweldige mensen!!!”

 

Specificaties
Titel: Pelgrimage
Duur: 7 dagen (looptijd 2 tot 3 maanden)
Locatie: 2 in Nederland, 5 in Zweden
Meer informatie: Zie brochure

'True leaders reflect and act'

Meer weten of wil je eens kennis maken? Neem vrijblijvend contact op voor een gesprek.