Een SAMI-training is altijd maatwerk

De onconventionele SAMI-trainingen bestaan uit dagtochten, expedities of pelgrimages. In alle gevallen garanderen wij maatwerk. Dat kunnen wij doen dankzij ons SAMI®-model als referentiekader en onze didactische principes. Hoe de SAMI-training ook wordt afgenomen, altijd gaat het over de actuele thematiek van de deelnemer(s). Hoe verhoudt de deelnemer zich als persoon tot die thematiek? We bepalen het arrangement voor jouw organisatie aan de hand van de leervragen.

SAMI-training: dagtochten

De dagtochten bestaan uit workshops of ontwikkelgesprekken, waarin we jouw situatie spiegelen aan het SAMI®-model. Tijdens zo’n dagtocht kan het gaan over problemen bij het aansturen van een team (dagtocht ‘Verwarring ontwarren’). Of over het belang van een gemeenschappelijk leiderschapsconcept, waardoor ontwikkelgesprekken met medewerkers veel effectiever worden (dagtocht ‘Leiderschapstriade’). Of je gaat ontdekken waar in je organisatie de ruis zit die zorgt voor een slechte communicatie (dagtocht ‘Communicatie verbeteren’). Een dagtocht kan worden gevolgd door deelnemers uit verschillende sectoren.

Interesse? Neem contact met ons op

SAMI-training: expedities

Een expeditie is een intensieve meerdaagse training, verdeeld over een langere periode. SAMI-training biedt verschillende expedities aan. Bijvoorbeeld voor leidinggevenden die een gemeenschappelijk focus en hechte verbindingen in hun team willen creëren (expeditie ‘Intern kompas’). Of voor leidinggevenden die de regie over hun team weer willen herpakken door handelingsbekwamer te worden (expeditie ‘Leidinggeven’). Of voor leidinggevenden die binnen hun team graag het volledige collectieve potentieel willen losmaken. (expeditie ‘Van los zand naar hecht team’). Wil je meer halen uit een POP-gesprek met een medewerker en heb je daarbij oog voor organisatorische kritische succesfactoren, dan kan SAMI-training je veel verder brengen tijdens de expeditie ‘POP-gesprekken’. En speciaal voor de profitsector hebben wij de expeditie ‘Sales’. Een onconventionele training waarin de contact-value-keten centraal staat. 

SAMI-training: pelgrimages

De pelgrimages zijn ons neusje van de zalm. Deelnemers noemen de pelgrimage met recht a change and chance of a lifetime. De pelgrimage is een zevendaagse, intensieve training. Vijf van de zeven dagen breng je door in het noorden van Zweden. Drie daarvan in de wildernis, zonder enige verbinding met de buitenwereld. Een prachtige kans om individueel te werken aan persoonlijk leiderschap en collectief aan organisatie- en teamontwikkeling. Lees meer over pelgrimage of vraag de brochure over pelgrimage aan.

Brochure aanvragen

'True leaders reflect and act'

Meer weten of wil je eens kennis maken? Neem vrijblijvend contact op voor een gesprek.