DutchEnglish
DutchEnglish
DutchEnglish

"Wat ontzettend gaaf om te zien en voornamelijk om te voelen hoe mooi teamwerk kan zijn."

SAMI-training sleutelt aan sociale systemen

SAMI-training biedt een waardevol en stabiel alternatief voor de waan van de dag. Wij leggen een solide basis waarop teams zich zeer zelfsturend en zelfregulerend gaan gedragen. Waarin aspecten rondom leiderschap, hiërarchie en ordening glashelder worden, zonder dat de visie van de organisatie uit het oog wordt verloren. SAMI-training legt alle accenten op persoonlijke effectiviteit, op persoonlijk leiderschap en op eigenaarschap. Daartoe hebben we ons unieke SAMI®-model ontwikkeld, waarin reflectie en actie elkaar opvolgen in een altijddurende afwisseling.
True leaders reflect and act. Dat passen we toe in onze pelgrimages, training, coaching en consulting.

Samenwerkingsprocessen

Op basis van het SAMI®-model leggen wij de samenwerkingsprocessen in jouw organisatie bloot. Daarbij zien we ook waar het persoonlijk leiderschap en de teamontwikkeling stagneren. Door te sleutelen aan je sociale systemen ontstaat er ruimte om te groeien naar een volwassen, lerende organisatie. In onze terminologie: een LINKED-organisatie. Dit is een organisatie die in een continu verdiepingsproces de verbinding ontwikkelt met elkaar, elkaars kennis en kunde, elkaars verantwoordelijkheden én de organisatie.

"Faith gives you an inner strength and a sense of balance and perspective in life."

Sociale systemen van de SAMI

Het SAMI®-model en het SAMI-leiderschap hebben we ontwikkeld door de essenties van een aantal gezaghebbende wetenschappelijke theorieën te integreren. Daarbij laten wij ons ook inspireren door het laatste oervolk van Europa: de Sami. Zij leven in het noorden van Noorwegen, Zweden, Finland en Rusland. Dankzij hun sociale systemen zijn zij al vele eeuwenlang in staat om te overleven in de laatste wildernis van Europa. Onder de meest barre omstandigheden, van -40° tot +30°C. Wij geloven dat wat zij kunnen, jouw organisatie ook kan.

 

Naar een hoger plan

Op deze website lees je veel over wat ons onderscheidt van anderen. Je leest over ons aanbod voor de diverse doelgroepen. Over onze pelgrimages in de wildernis van Noord-Zweden. En over onze eigen SAMI-opleiding. Op de hoofdpagina laten wij een restauranteigenaar en een directeur aan het woord die heeft ervaren hoe SAMI hun organisatie naar een hoger plan heeft getild.

Lees meer ervaringen