Volg ons

“De waarheid is nooit precies zoals je denkt dat hij zou zijn ...”

  • SAMI Training Nederlands
  • SAMI Training English

Volg de SAMI-opleiding tot zelfstandig begeleider

Het SAMI-concept spreekt jou geweldig aan. Zodanig dat je je wilt ontwikkelen tot een zelfstandig SAMI-begeleider die organisaties en teams uit allerlei sectoren verder wil helpen. Dat kan door je als zelfstandige aan te sluiten bij SAMI-training. Een opleiding tot zelfstandig begeleider is daarvoor een eerste vereiste.

Beginsituatie

Je bent trainer, coach, HRM’er of leidinggevende. Als zodanig heb je al de nodige ervaring opgebouwd. Je hebt de ambitie om als SAMI-begeleider zelfstandig begeleidingstrajecten te gaan verzorgen. In dat kader wil je een samenwerkingsrelatie aangaan met SAMI-training.

Opleidingsinhoud

Met het profiel van de SAMI-begeleider als startpunt leer je als SAMI-begeleider om individuen, teams en organisaties uit verschillende sectoren zelfstandig te begeleiden in hun leer-en ontwikkelprocessen. Tevens leer je een leer-en werkomgeving te creëren waarin dat mogelijk is. Dit veronderstelt dat jij de essenties van het profiel van de SAMI-begeleider diepgaand gaat onderzoeken vanuit eigenaarschap en verder dat je je handelingsbekwaamheid gaat vergroten. In dat kader organiseer je tijdens je opleiding onder andere drie proeftrainingen in je eigen netwerk en ook drie coachingstrajecten en twee teamcoachingstrajecten.

boek

Heeft u een vraag?

Neem contact op