DutchEnglish
DutchEnglish
DutchEnglish

Organisatiecoaching SAMI-training biedt nieuwe perspectieven

De organisatiecoaching van SAMI-training heeft altijd verstrekkende gevolgen. Zij bestrijkt de hele keten en raakt aan alle geledingen binnen de organisatie. Van laag tot hoog. Door dit traject aan te gaan, schept een organisatie nieuwe kansen, wordt oud zeer opgeruimd en ontstaan nieuwe perspectieven op succes.

Verbinding

Binnen een organisatie zijn product of dienst, procedures en samenwerkingsprocessen zeer belangrijk. Maar zij staan niet op zichzelf. Zij zijn er voor de klant, voor de markt waarin de organisatie actief is. Wanneer die verbinding verloren gaat, verliest iedere organisatie vroeg of laat haar bestaansrecht. De organisatiecoaching van SAMI-training zorgt ervoor dat die verbinding weer wordt hersteld.

Intake

Tijdens het intakegesprek maken we kennis met elkaar. We spreken onze wederzijdse zakelijke verwachtingen naar elkaar uit. We geven uitvoerig aandacht aan de organisatiethematiek. We formuleren samen de coachingsvraag en de doelstellingen van het organisatiecoachingstraject.

Gesprekken

Na de intake volgt een gesprekscyclus die we in gezamenlijk overleg vormgeven. Hoe dat gebeurt, is helemaal afhankelijk van de organisatiethematiek.

Evaluatie

We sluiten het traject af met een evaluatiegesprek. Daarin kijken we welke resultaten de organisatiecoaching heeft opgeleverd.

Plan een intake-gesprek voor organisatiecoaching

Een SAMI-training op maat

Of je nu interesse hebt in een dagtocht of een expeditie, neem vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een gratis kennismakingsgesprek of afspraak voor een intake-gesprek.